Färgglada bänkskivor i granit

När det gäller köksdesign är bänkskivor i granit förstahandsvalet – tack vare deras stora estetiska attraktivitet och hållbarhet. Detta är inte bara de hårdaste stenarna som används i inredningshus, utan också de vackraste! En av de bästa kvaliteterna i granit är att det finns olika färger att välja och här är några av de trendigaste granitfärgerna.

Bänkskivor i svart granit ger en elegans och en klassisk bild. Välj mellan massivt, fint svart eller med intressanta mönster med kristaller, små stenar eller färgstrimlor. En komplett bänkskiva i svart granit ger en enastående kontrast till ett helt vitt minimalistiskt kök, arbeta med kontrasten ytterligare mer med stenplattor och inomhusväxter. Svart granit är mindre vanligt och de är kända för att vara dyrare.

Beige och brunt är liknande nyanser som är de vanligaste granitfärgerna på bänkskivan. De blandar i allmänhet nästan med alla typer av kök som beror på deras neutrala toner antingen från klassiska teman till kantiga eller moderna. De är ett utmärkt val om du vill göra om ditt kök och de passar bra med valfri färg. Välj en bänkskiva som har en ljus beige färg för att sätta av mörkfärgade plattor eller en varm chokobrun för att ge ditt osminkade kök ett varmt utseende.

Trodde mindre populär än brun färg, gröna graniter är ganska överkomliga och ger naturlig färg till alla kök. Det finns också i flera nyanser som djupt flaskgrönt och blekt havsgrönt med breda mönsterområden.

 

 

Lämna ett svar