Innovativa badrumsgolvplattor

Glasad keramisk kakel

Material bakade på ytan. Mycket lätt att underhålla och ger ett intryck av att se ut som en natursten. Plocka upp de strukturerade typerna för att minska halka, särskilt på badrumsgolvet.

Dekorativ kakel

Består av blommönster tillsammans med geometrisk design, de kan skapa ett fint och intressant mönster när du väljer samma färgade plattor. Du kan använda dem för att passa bra med andra armaturer och fåfängor installerade.

Mosaic Tile

Det är de som är rektangulära. De hålls ihop med en mesh -baksida. Eftersom det kan finnas många injekteringslinjer för att enkelt lägga till mer textur för att minska halka, eftersom de vanligtvis är små.

Naturstenplattor

Denna typ av kakel består av naturmaterial. Kalksten, marmor, skiffer och granit är dess vanliga sammansättning. De kan lätt färgas och kan vara ett besvär vid rengöring. Du måste täta kalksten- och skiffertyperna för att förhindra att brickan har för stora fläckar. Dessa naturliga plattor kan öka ditt skönhet även om de är svåra att rengöra.

Porslinskakel

De är mycket resistenta mot färgning. Eftersom de tillverkas vid mycket höga temperaturer kan lerbasen ge ut mycket intressanta färger. Porslinskakel kan efterlikna andra kakelers texturer för att få ett intryck av andra typer av kakel.

Lämna ett svar