Alla har olika smaker; det är därför det finns så många olika typer av badrumsinredning. Men en sak är konstant trots din inredning: behovet av klart, skarpt ljus. För badrumsbelysning kan armaturer göra hela skillnaden i världen.

När du väljer dina badrumsarmaturer, tänk på att ditt riktiga mål är att få dig själv att se snygg ut, inte att få ditt badrum att se bra ut. Du har ett praktiskt jobb att göra – grooming och ser bäst ut – och det här är vad dina badrumsarmaturer ska hjälpa till med.

Fåfängningsbelysning eller spegelbelysning i badrummet är avgörande; alla gick in i badrummet där belysningen får någon att se grönaktig eller blek ut.

Utan bra oskuggat ljus i ett badrum är det omöjligt att se sitt bästa ut utanför badrummet också, eftersom du inte kan se dig själv ordentligt när du sminkar dig. Detta behov av tydlig, oskuggad belysning är det som gör badrumsarmaturer så viktiga. När du väljer armaturer, ju tydligare din lins eller nyans är, desto mer ljus släpper den ut i badrummet.

Placering är en andra, viktig faktor för dina badrumsarmaturer. Helst bör du omge ditt ansikte med bästa möjliga ljus, minimera skuggor under hakan och ögonen och belysa dina kinder och panna ordentligt.

Du behöver inte använda Hollywood-remsor med ett halvt dussin ljus ner på varje sida av din spegel, men du borde definitivt använda mer än en badrumsarmatur. Helst bör du ha minst en på vardera sidan av spegeln.

Lämna ett svar