Badrum Keramiska plattor – En introduktion

Badrums keramiska plattor är ett bra val på grund av dess hållbarhet, fuktbeständighet och enkel rengöring. Badrums keramiska plattor kan sträcka sig från billigt till mycket dyrt, och det är ett klassiskt val för ett badrum.

Kakel kan vara glaserad eller oglaserad. Olaserat badrums keramiskt kakel är helt enkelt bakade lerbitar vars färger bestäms av lerans mineralinnehåll. Dessa brickor är branschens arbetshästar. Generellt sett tjockare och tätare än glaserade plattor, inkluderar de produkter som stenbrottskakel och porslin.

För att göra ditt badrumsgolv mer spännande, lägg till mönster, golv accenter eller små stänk av färg med hjälp av keramiska anpassade kakel bitar. Eller överväg att använda stora rektangulära dekorativa sektioner placerade mitt på golvet. Anpassade keramiska plattor eller konstplattor kan hittas med viktoriansk, mexikansk eller morisk design och de kan också användas som badrumsplattor, badkar och i duschar.

Lämna ett svar